Over Climaxx Rental

Meer weten over ons? Geen probleem!

Climaxx Rental is een relatief jong maar dynamisch bedrijf dat zich richt op de verhuur van diverse feestmaterialen.

Wij zijn enkele jaren geleden begonnen met verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor feesten en fuiven wat tot op heden nog steeds een deel van de onderneming is. Omdat niet ieder feest of fuif hetzelfde is beschikken we over diverse professionele toestellen en materialen aangepast voor verschillende toepassingen en naar ieders budget. Naast “kleine” discobars voor verjaardags-, familie-, trouw-, en andere feesten bieden wij ook totaaloplossingen voor fuiven evenementen op het gebied van licht, geluid, special effects, elektriciteitsvoorziening,…

Door goede contacten en samenwerkingen met collega’s in de branche kunnen we u steeds aan de juiste materialen helpen geschikt voor uw toepassing en eisen. Een groot voordeel van deze totaaloplossingen is dat wij het centrale aanspreekpunt vormen en wij ook alles tot in de puntjes regelen zodat u zelf geen zorgen hebt en u volledig kunt concentreren op het echte feest.

Naast deze tak van het bedrijf zijn we in hoofdzaak bezig met verhuur van springkastelen. Op vraag van enkele klanten hebben we een paar jaar geleden een eerste springkasteel aangekocht als kleine test en algauw vervoegden diverse springkastelen het verhuurgamma. Anno 2016 hebben we een gamma van een 20-tal springkastelen van klein tot groot.

Waarom kiezen voor een springkasteel bij Climaxx Rental?

  • U huurt een springkasteel inclusief volledige service, wij leveren, plaatsen en halen na afloop terug op zodat u zelf geen zorgen meer hebt en dit zelfs gratis binnen een straal van 20km vanaf ons magazijn te Lebbeke
  • Wij voorzien alle nodige toebehoren en materialen van grondzeilen tot verankeringsmateriaal en verlengkabels.
  • Al onze springkastelen zijn gekeurd en voorzien van de nodige certificaten. We hebben eveneens de nodige verzekeringen.
  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle springkussens van Belgische en Nederlandse fabrikanten wat de levensduur, kwaliteit en veiligheid ten goede komt.
  • U betaald steeds een correcte prijs, we proberen onze prijs zo laag mogelijk te houden want tenslotte heeft ieder kind recht op betaalbaar plezier.
  • Slecht weer? U kan steeds tot 12uur voor levering kosteloos, telefonisch, annuleren. U hebt geen onnodige kosten en wij hebben geen extra werk.
  • Afspraken zijn er ook voor ons, dubbel geboekt of afspraak vergeten door ons? Wij betalen het volledige bedrag terug en voorzien een gepaste oplossing.

Tot slot beschikt Climaxx Rental eveneens over een ruime stock aan tafels, stoelen, receptietafels met of zonder hoes en barkrukken. Hiernaast beschikken we sinds kort over een assortiment aan borden, bestek, glazen, bak- en stafrigo’s en andere extra feestbenodigdheden. Ook voor deze materialen voorzien wij een volledige service van levering tot ophaling. Op zoek naar specifieke materialen of toestellen?

  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bedrijfsinfo

Enkel op afspraak
KBO BE 0630.609.272
IBAN BE 51 0017 5833 4962
0498 / 733.877
info@climaxx-rental.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van onze activiteiten en diensten.